nl-NLen-GB
+31 (0)6 5336 3787

instructie & wedstrijdbegeleiding

Goede instructie is een essentieel onderdeel in de loopbaan van paard en ruiter.

De privé- en wedstrijdgerichte trainingen worden op ons bedrijf gegeven door Marcel. Hij is volledig Orun-instructeur. Tijdens zijn lessen leer je, op een goede, veilige en verantwoorde wijze de basis van het springen. Omdat beheersing van de dressuur bij het springen erg belangrijk is, zal dat ook altijd een onderdeel zijn van de les. Afhankelijk van het niveau en de conditie van het paard, kan een les bestaan uit grondwerk, één of enkele hindernissen of een compleet parcours.

Nieuw in ons pallet van diensten is de wedstrijdbegeleiding. In combinatie met wekelijkse instructie plannen we een wedstrijdschema. Marcel zal je tijdens die wedstrijden begeleiden (voorbereiding, losrijden, inspringen, parcourslopen en nabespreken van het gereden parcours). Frequentie en condities zullen per persoon verschillen en worden in onderling overleg bepaald.

Ons bedrijf is KNHS Talententrainingscentrum (TTC). Wij verzorgen daarbinnen de instructie aan de regionale springtalenten van het Hippisch Talentencentrum (HTC).

Voor meer informatie hierover kijk je op www.hippischtalentencentrum.nl.