nl-NLen-GB
+31 (0)6 5336 3787

Over ons

Stal Beukers is een veelzijdig hippisch bedrijf, gericht op sportpaarden. Van veulen tot wedstrijdpaard en het gehele tussenliggende traject. Met een schat aan ervaring leiden wij uw en onze paarden op, of het nu gaat om het zadelmak maken, het voorbereiden op keuringen of het uitbrengen op wedstrijden.

Van groot belang bij al onze diensten is de professionele en persoonlijke aandacht voor zowel paard, ruiter als eigenaar.

Pensionklanten vinden bij ons een plek waar zij en hun paard zich thuis voelen, op welk niveau zij ook bezig zijn met hun paard. Ons bedrijf is makkelijk te bereiken. Het is gelegen in een rustige, landelijke omgeving tussen Alkmaar en Schagen (beide plaatsen op 10 minuten).

“Zonder goede instructie, geen vooruitgang”, daarom weten al velen Marcel te vinden voor (spring-)lessen en begeleiding.

Bent u op zoek naar een toekomstige topper of naar een verder opgeleid paard, dat al succesvol is uitgebracht in de sport? Wij bieden deze kwaliteitsvolle sportpaarden te koop aan uit eigen fok, opfok, aankoop of namens eigenaren. De paarden zijn door ons vakkundig geselecteerd en opgeleid. Kijk op deze website voor het actuele aanbod. Staat het juiste paard er op dit moment niet tussen, dan kunnen wij voor u op zoek gaan en bemiddelen bij aankoop.

Wij houden ons ook bezig met het fokken van paarden. Hiervoor hebben wij de beschikking over enkele fokmerries uit zeer goede stammen. Gecombineerd met de juiste dekhengsten, verwachten wij in de toekomst, ook uit eigen fokkerij, goede sportpaarden te kunnen leveren.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze stal? Like ons op Facebook of volg ons op Twitter!

  • Ons team

    Marcel BeukersTijdens zijn jeugd op de boerderij van zijn ouders werd hij al jong besmet met het paardenvirus, toen hij, in navolging van zijn vier...

    meer info
  • Verkoop voorwaarden

    Hier onze verkoopvoorwaarden.

    meer info